Thursday, April 25, 2013

Is it just me?

For the last few weeks, when I browse the pages in G4ILO's Shack using Google Chrome browser, they start displaying in a plain text sort of mode.

How pages look in Google Chrome
How that page is supposed to look
I think what's happening is the CSS style sheet isn't being loaded. So the pages are appearing without any formatting. But why? This doesn't happen in Firefox. It didn't used to happen in Chrome. And it doesn't happen in Chrome after I clear the cache. After that the next few pages display OK until it eventually happens again.

Is it just me, or is this happening to everyone who visits my site using Google Chrome?

9 comments:

Dave said...

No problems here.

Have you added any extensions recently?

Dave (M6DFA)

Julian Moss said...

I installed AdBlock a few weeks ago. Probably before this started happening.

PE4BAS, Bas said...

Never had any problems with your page. Always use chrome. Though my XYL has firefox installed as back-up, she has a lot of problems with chrome in Windows 8. 73, Bas

Dirk Räder said...

No problem here - I've AdBlock up and running, too.
73 de Dirk DB6EDR

M0JEK said...

And no problem here too, Chrome with AdBlock running on Mac OS X. (Safari is okay too).
73, André

G4NKX said...

Again no problem here - but I have disabled ALL add-ons due to speed problems.
73 Peter

Mark Huser said...

I haven't experienced any issues when viewing your site with chrome either.

73 Mark
W2OL

Julian Moss said...

Thanks everyone.

I haven't experienced the problem either after disabling AdBlock. Guess I'll just have to put up with those tiresome ads in Yahoo groups.

Julian, G4ILO

Tim said...

I don't know AdBlock, Julian - but can you set it to exclude certain sites?

Tim